Waarom kiezen voor Lipoïd-Qr®?

 • Het is een onderbouwd programma en werkt effectief
 • Het biedt ondersteuning tot verdwijnen van je hongergevoel
 • Het draagt bij tot een energieker en vitaler lichaam
 • Het biedt ondersteuning zodat hevige hormoonschommelingen worden verzacht
 • Het heeft een positieve werking op je mentale welzijn
 • Het werkt specifiek op de oudere vetlagen op heupen, buik, billen en bovenarmen Met andere woorden: het biedt ondersteuning in het verbruiken van je overtollige vet
 • Het draagt bij tot het verliezen van vet en geen of nauwelijks spierweefsel
 • Het heeft een normaliserende werking op je bloeddruk en bloedsuikerspiegel
 • Het draagt niet alleen bij tot het afslankingsproces maar ook tot een algemene zuivering van je lichaam
 • De samenstelling van de lipoid-qr® liquid shots die mede het gezonde voedingsprogramma ondersteunen zijn hypo-allergeen, natuurlijk en 100% veilig in gebruik.

Voor wie?

De Lipoïd-Qr® richt zich speciaal tot iedereen die er al álles aan gedaan heeft om af te vallen. Die jaar in, jaar uit vecht tegen je overgewicht. Voor mensen waarbij het ene dieet het andere opvolgt. En waarbij de radeloosheid toeneemt door de kilo’s die er telkens weer aanvliegen.

Diëten leveren bijna altijd veel ellende op. Ze leiden tot steeds dikker worden, tot geobsedeerd zijn met eten, teleurstellingen, overeten, schuldgevoel, spijt en soms zelfs tot eetstoornissen.

Wat is het?

De Lipoïd-Qr® is een programma, dat je leert een gezonde structuur in je eet- en leefpatroon aan te brengen en tegelijk je hormonen natuurlijk terug in balans brengt. Het is de eerste stap naar een blijvend gezonde levensstijl. Neem nu de beslissing NOOIT meer op dieet te gaan. Het zal je gezondheid ten goede komen!

Je raakt tijdens de lipoïd-Qr® in een stroomversnelling en wordt steeds enthousiaster en vindingrijker. Het goede is ook dat je na de kuur meestal niet veel aankomt en veel meer energie hebt dan ooit tevoren. Dit programma heeft immers als doel je eet- en bewegingspatroon (leefpatroon) blijvend te veranderen. Indien je goed gemotiveerd bent, zul je niet alleen afvallen, maar ook dit aan winst incasseren…

Hoe?

 • Je krijgt structuur in je eetpatroon.
 • Je leert 2 maal keer per dag op gezette tijden te eten.
 • Je gaat etiketten van de voedingsmiddelen lezen en je zult merken dat je dat blijft doen.
 • Je weet wat je eet!
 • Je zult blijven bewegen en ontspannen – ook als de kuur is afgelopen – omdat je daarvoor zo gemotiveerd bent geraakt.
 • Je krijgt als het ware een eigen nieuwe op succes gerichte mentaliteit.

Lipoïd-Qr® heeft dus niet alleen invloed op je vethuishouding en je gewicht, maar ook op je psychische gesteldheid. Mensen die je zijn voorgegaan, spreken van een beter en gelijkmatiger humeur, een positievere levensinstelling en uiteraard een algehele verbetering van hun gezondheid!

Aan jou de keuze

Je kunt zelf je eigen lot in handen nemen én kiezen. Kies je voor overgewicht en alle narigheid en ziektes die daarbij komen kijken? Of kies je voor een afgeslankte, vitale, positieve vorm van jezelf?

Ik wil je inspireren om gezond te worden en gezond te blijven. Ik kan het niet voor je doen – je moet het helemaal zelf doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid. Maar ik ga je er natuurlijk wel bij helpen.

‘To control your hormones is to control your life’- Lipoïd kliniek

Breng je lichaam terug in balans met gezonde voeding. Veel huidige diëten, leefstijl adviezen kunnen je hormonen uit balans brengen. Hierdoor kun je je futloos voelen, verlies je juist spiermassa en kun je allerlei gezondheidsklachten krijgen. De disbalans in je hormonen is het gevolg van allerlei verschillende factoren, stress, verkeerde voeding voor je lichaam, slaapgebrek, en die leiden vaak tot een grotere eetlust en vetopslag.

Hormonen regelen namelijk alles in het lichaam. Je voelt je blij, fit & energiek als je hormoonsysteem in balans is. Een gezonde hormoonbalans is namelijk de basis voor een gezond lichaam.

START WITH LIPOïd-qr®

Let’s talk!