Wat onze klanten vertellen:

Ik dacht ik ga me nog maar is wegen, ik zit nu in fase 3 (balansfase) met 80/20 regel, ik ben nu 10 weken bezig en ging vanmorgen op de weegschaal staan… en mijn dag start alvast goed! went er is tot mijn verbazing ondertussen, in mijn stabilisatiefase nog eens wat kilo’s vet af en heel wat cm’s. En dat terwijl ik nu in fse 3 echt al heel veel terug mag eten, dus dankjewel lieverd, want je hebt me echt super goed geholpen. Mijn hormonen en vetverbranding waren de weg kwijt en dankzij u zitten ze terug volledig op koers. Ik kan me momenteel niet dankbaarder, gezonder, gelukkiger, prijzen dan nu!

Vandaag aan dag 55 (2e kuur bezig) en eris echt al een enorm verschil. Het doet deugd om overal complimentjes te krijgen en zoals ik vorige keer ook al zei begin ik mezelf ook meer en meer te waarderen.

Zaterdag nog eens foto’s genomen en als ik die dan zit te vergelijken met de eerste foto’s sta ik echt versteld. Had voor ik bij jou terecht kwam nooit durven dromen dat dit me zou lukken. Mijn gewicht staat nu op 71,2kg en ben al 22cm kwijt. Echt waar Glynnis, dikke DANK U WEL.

C.B.

Zo blij dat ik ben! Je hebt weeral gelijk; zelfs tijdens de stabilisatie fase verlies je nog extra cm’s en gewicht. Door dit resultaat blijven we extra gemotiveerd.

Door het leuke resultaat blijven we nog steeds extra gemotiveerd om vol te houden en de 80/20 regel toe te passen, dus enkel maar heel blij voor heel de lijn.    PS: Mijn echtgenoot wat minder want die valt in de kosten, want alles is te groot van broeken nu en ik heb er dus echt wel nieuwe nodig.

Vandaag dag 13 en al 3,2 kg kwijt. Soms wel moeilijk maar ik hou vol. Paste vanmorgen terug in een shortje van men 18e verjaardag!

Je receptjes zijn top, nooit gedacht dat het zo lekker kon zijn 😉

Ik ben nu 15 dagen bezig waarvan 2 vetdagen en 13 dietdagen. Ik ben nu 5,2 kg kwijt. Ik begin het wel wat gewoon te worden.

Na 2 vette dagen zat ik op 97,2 en nu zit ik op 92kg
Ik heb mezelf ook gemeten in het begin en ben nu ondertussen over heel mijn lichaam 21cm kwijt. Ik ben al super tevreden met de resultaten ik heb nog een lange weg te gaan maar dit is al zo’n mooie start!!!

Eindelijk iets dat werkt voor mij, dankjewel!!!!!!!

Net gestart met de cuur en gewoon al -2kg!!!! En ik voel me zooo goed, eet zo lekker en heb totaal geen hongergevoel!

Zo blij dat ik ben! ik ging bijna opgeven maar door verder te doen ging het ineens heel hard. Ontzettend bedankt!

Ik schrik heel erg van mijn oude foto’s maar deel toch mijn verhaal. Ik ben namelijk retetrots! Zo blij met dit dieet, had al zoveel geprobeerd! Ik ging van 96kg naar 74kg!!!

Ik ben nu 13 dagen bezig met de kuur waarvan 2 vette dagen en ben momenteel -3,7kg kwijt. Heb net mijn regels gehad en blijf de laatste dagen wel wat hangen dus denk dat dat hierdoor is of dat ik zo een plateau heb? Allesinds het loopt echt heel vlotjes dus I am happy! Vele groetjes

K.

Vandaag dag 13 van de kuur (inclusief 2 vette dagen) en de weegschaal vanmorgen heeft bevestigd dat ik goed bezig ben -3,1kg. Ik kom van 3,4 kg en weeg momenteel 60,3kg. Ik zie en voel dat volhouden loont, wat een verschil op korte tijd! Het missen van mijn havermoutje met banaan ’s morgens neem ik er nog wel even bij haha 😀

Vandaag dag 28 en – 8,9kg. Ik voel me ongelooflijk. Lijkt alsof er elke dag een stukje van mezelf wegsmelt 😉 Niet alleen de kilo’s, maar voel me ook gigantisch veel fitter. Gisteren eens een bloemkoolpizza gemaakt! Dat staat vanaf nu elk weekend wel eens op het menu 🙂 Healthy comfort food.

Ik ben het type die niet snel vermagerd maar wel heeel snel bijkomt. Was voor de kuur echt wat bang dat het bij mij niet zou werken.
Maar wauw… Ben op 10 dagen 3kg vermagerd en men maag zit zoo snel vol! Voel me echt goed!! super blij. Woehoeee ben echt gemotiveerd!!

Ik loop zelfs in een short vandaag, dat is wel 20 jaar geleden denk ik.
Ben eindelijk aan de 70kg!!!! dat is 7,8 eraf en ik heb nog 7 kuurdagen te gaan…
Ik zal binnekort nog eens afkomen. Amai ik loop fier rond zenne.

Ben jij ook zo tevreden, als de andere klanten van Lipoïd-QR®?

Vul het formulier hieronder in en deel je ervaring.
Je helpt hiermee vele anderen naar de beste versie van zichzelf.