Ik ben Glynnis Fransen eigenaar en oprichtster van Lipoïd Kliniek & de Lipoïd-Qr®.

STORY

Ik was 17 jaar toen ik met fysieke gezondheidsproblemen bij de arts kwam, hij zei me dat ik pas terug moest komen als ik zwanger wilde worden. Maar over mijn plotse gewichtstoename, pijnlijke benen, blauwe plekken en wat deze hormonale afwijking nog allemaal veroorzaakte werd geen duidelijke uitleg gegeven. Vervolgens heeft de gynaecoloog ontdekt dat ik polycystisch ovarium syndroom heb ‘PCOS’, dit is een hormonaal probleem waarbij gewicht aankomen heel snel gaat, maar afvallen verschrikkelijk moeilijk is. Het lichaam reageert hierbij anders door een disbalans in de hormoonhuishouding.

Ik was jong maar kampte met zo veel problemen in mijn lichaam en bedacht me dat ik er wél zelf iets aan wilde doen…
Ik besloot zelf voor ‘doktertje’ te spelen en begon mijn eigen onderzoek. Ik las veel boeken en wetenschappelijke artikelen over PCOS en ‘voeding als medicijn’. Ook kreeg ik veel informatie over PCOS van een arts in Nederland  en mijn huidige gyneacoloog die mij verder kon helpen. Ik gooide stap voor stap mijn hele eetpatroon om, ging anders sporten en probeerde stress te beperken.

Mijn resultaten waren verbluffend en mijn leven veranderde compleet. Ik had geen last meer van vervelende kwaaltjes, had veel meer energie en voelde me beter als ooit tevoren, in mijn vel. Zo richtte ik in 2019 Lipoïd kliniek op, om iedereen dit krachtige gevoel te geven. Ik kan nu ook met trots zeggen dat ik mijn eigen afslankkuur heb ontwikkeld.

Lipoïd-Qr®: healthy effective weightloss & Improving your hormone health.

Na ontelbaar veel diëten te proberen, is deze kuur het enige dat me heeft geholpen zowel hormonaal als mentaal. Mijn doel is om mensen succesvol en verantwoord te helpen afslanken en het lichaam hormonaal in balans te brengen op een natuurlijke manier. – Als je hormonen uit balans zijn is afslanken zo goed als onmogelijk. Dit ondervond ik zelf op jonge leeftijd en ben gepassioneerd om ook andere mensen hierbij te helpen.

Het feit dat dit mijn leven zo veranderde is wat maakt dat ik zelf zo enthousiast ben over Lipoïd-Qr®. De honderden berichtjes die ik dagelijks krijg confirmeren ook dat anderen de vele voordelen ervaren, net als ik, en dat is exact waarvoor ik het doe.

Ik wil graag iedereen helpen die moeilijkheden heeft met zijn/haar gewicht, om vitaal af te slanken met een snel en te behouden resultaat.
Ik wil jou inspireren, motiveren en topfit laten voelen. Ik wil je laten zien dat voeding voor je kan werken, in plaats van tegen je.

Mijn missie is om jou op weg te helpen naar de fijnste versie van jezelf.

Glynnis

lipoid-qr-glynnis-fransen-pcos-hormonenbalans-gewichtsverlies

Let’s talk!