Glynnis Fransen
owner & founder

Lipoïd Kliniek

Churchillaan 266
2900 Schoten
+32 489 56 19 27

@Lipoid.QR  @LipoidKliniek

Demy Torreele
afslankconsulent & voedingscoach

Demedic

Churchillaan 266
2900 Schoten
+32 47 96 95 90 8

Torreeledemy@Lipoid-Qr.com

@Demedic.QR

 

Hoe werd ik Lipoïd experte?

in 2019 ben ik op een korte tijd 10kilo bijgekomen. Bijgevolg voelde ik me super slecht in mijn vel maar deed ik er eigenlijk niets aan. Waarom niet? Omdat ik het feit dat ik was bijgekomen wou ontwijken en mezelf niet durfde te confronteren. Ik liet dit aanslepen tot een punt dat ik mijzelf niet meer graag zag.
Vervolgens ben ik zelf begonnen met ‘diëten’. Dit kostte me veel moeite en leverde niets op. Ik viel totaal niet af en dat was enorm frustrerend. Zodus heb ik een Doktor opgezocht, om te laten nakijken of er iets ‘mis’ was. Uit een bloedonderzoek bleek dus dat mijn schildklier veel trager werkte dan die van iemand anders.

Ik moest hierdoor anders denken over diëten want (net als vele) waren ook mijn hormonen uit balans, zonder dit te beseffen. Na heel wat zoeken kwam ik bij Glynnis terecht. Door haar startte ik met de Lipoïd kuur en dat heeft mijn leven op korte termijn helemaal veranderd.

Ik viel plots wel heel goed af en voelde me beter in mijn vel dan ooit tevoren. Vanaf dan ben ik mezelf heel hard gaan verdiepen in gezonde voeding en wou ik ook heel graag andere mensen helpen. Uit eigen ervaring weet ik, als geen ander,  welke serieuze weg mensen vaak afleggen bij hun zoektocht naar gezondheid. Er komt ook heel veel emotie bij kijken, wat normaal is, maar het idee dat je persoonlijk begeleid wordt is zo motiverend!

Mijn droom is om andere mensen te helpen naar een gezondere levensstijl en die kans heeft Glynnis mij gegeven. Samen werken we elke dag om andere mensen de kans te geven zich beter in hun vel te voelen. Want dat is ons doel.

Zo ontstond ‘Demedic’. Het mooiste wat mij dit jaar is overkomen. Ik hoop ook jou spoedig te ontmoeten en jou te helpen naar een gezondere levensstijl.

Liefs,
Demy.

Leyla Hoogendijk
Voedingscoach & ervaringsdeskundige

J&J Clinic

Heldenplein 11a
1800 Vilvoorde

+32 486 356 354

@jaimeetjadore_clinic

 

(Nederlands- & Franstalig)

Hoe werd ik Lipoïd experte?

Ik ben iemand die altijd slank is geweest tot onlangs een jaar geleden waar ik 20 kilo ben bij gekomen. Mijn man en ik probeerde al jaren een kindje te krijgen, en heb ik dus hormonale injecties moeten innemen waardoor ik enorm veel ben bijgekomen. Ik heb er alles aan gedaan om af te vallen: allerlei soorten diëten, sporten, niks lukte. Daardoor voelde ik mij gefrustreerd en kwam ik in een depressie terecht. Ik ondervond dat overgewicht en voeding wel degelijk een grote invloed kunnen hebben op je mentale welzijn.

Ik ben bij Glynnis terecht gekomen via sociale media, dit was mijn laatste hoop. De Lipoid-QR heeft mijn leven veranderd! Ik ben met slechts 1 kuur al 9 kilo afgevallen. Nadat ik zag dat het effectief werkt, desondanks mijn hormonale problemen, was ik vastberaden. Ik wil nu graag meer mensen helpen afvallen, hun levenslust terug helpen krijgen en hen ondersteunen in deze moeilijke fase.

Juist omdat ik het zelf heb meegemaakt, weet ik hoe moeilijk het kan zijn. Ik wil laten zien dat men terug van zichzelf kan houden door dit duwtje in de rug; de Lipoïd-QR.

Leyla.

Inge Clauwaert
Voedingsconsulente & Afslankingscoach

IC

  Zevenster 33

2970 Schilde

+32 475 58 28 78

Clauwaertinge@Lipoid-Qr.com

Hoe werd ik Lipoïd experte?

Al jaren ben ik geïnteresseerd in gezonde voeding.  Ik behaalde mijn eerste diploma als Voeding-Gezondheid- en Levenswijze-Consulent aan de Europese Academie in het jaar 2000. Ondertussen werkte ik in verschillende business sectoren van ICT tot voedingssupplementen totdat het moederschap me opeiste. Ik nam een nieuwe wending en startte de opleiding tot Apothekersassistent en werkte 5 jaar in een apotheek. Toch bleef Voeding & Gezondheid me interesseren en volgde ik opnieuw een opleiding als Afslankingscoach aan de Beauty & Lifestyle Academy, gevolgd door een opleiding tot Kindervoedingsadviseur.

Maar het bleef me aan tijd ontbreken om ermee naar buiten te komen. Ik paste al wel de gezonde regels toe binnen mijn gezin van man en 4 kinderen. We hielpen bvb mee aan het boek van ‘Gezonde Drukte’ van Voedingsspecialiste Hella Van Laer door thuis de recepten uit te proberen en jonge mama’s te motiveren hun kids gezond te voeden. Want jammer genoeg eten ook onze kids alvast te veel (verborgen) suikers. Ik begon mezelf te verwaarlozen en geraakte hormonaal uit balans!

Op dat moment leerde ik Glynnis kennen, ze was net begonnen met Lipoid-kliniek. Ik testte het product uit en zag mijn opgestapeld buikvet slinken en kreeg opnieuw veel meer energie. Ondertussen ben ik recent gestart met de opleiding van de Medische  Basiskennis ter voorbereiding van de opleiding tot Orthomoleculaire therapeut van KPNI Belgium. Voeding & gezondheid blijven me boeien!  Graag wil ik mijn kennis met jullie delen! Vrouwen zullen merken dat er zich vanaf hun 40ste levensjaar meer hormonale disbalansen zullen opstapelen. Ik wil jullie laten inzien hoe je je hormonen terug in balans kan krijgen, aansluitend op de lipoid-QR, met de juiste voeding en vooral ook lichaamsbeweging!  Ik deel graag met jullie mijn advies!  IC In Control of your Body MIND and Hormones!

Ellen Opdenakker
Voedingsconsulente & Afslankingscoach

Lipoïd Kliniek Antwerp

Komedieplaats 10
2000 Antwerpen
+32 465 08 05 60

Opdenakkerellen@Lipoid-Qr.com

(Nederlands- Frans- & Engelstalig)

Hoe werd ik Lipoïd experte?

Ik stel me even voor: ik ben Ellen Opdenakker en afkomstig uit Antwerpen.
Na 27 jaar ervaring als stewardess op Airlines en private jets heeft mijn lichaam geleden aan zware jetlags en onregelmatige eetgewoontes waardoor ik mijn lichaam moeilijk in balans kreeg.
Het grootste deel van mijn leven, zowel professioneel als privé, heeft voeding een grote rol gespeeld. Mijn klanten op de privé jets stelden hoge eisen en dit vooral op gebied van gezond eten.
Vanaf mijn jeugd kamp ik zelf met gewicht schommelingen. Ik ben een echte « yoyo ». Daardoor ben ik van jongs af op zoek gegaan naar allerhande methodes, therapieën en diëten tot zelfs liposucties om te vermageren en me goed te voelen en vooral die kilo’s eraf te houden. Hierdoor is mijn passie en interesse voor voeding begonnen en mijn droom was altijd hier ooit iets mee te doen op professioneel vlak.
Na de geboorte van mijn dochtertje, besloot ik letterlijk meer vaste grond op te zoeken.
Ik kwam bij medische voet- en handverzorging terecht vanuit mijn passie om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen.
Mijn kilo’s kreeg ik er weer niet af tot dat ik Glynnis tegen kwam met Lipoid kliniek.
Ik verloor al snel 10 kilo’s die er ook afbleven en ik was dan ook snel overtuigd van haar methode
Ik greep onmiddellijk de kans om mijn ervaring en kennis, professioneel door te geven .
Als gespecialiseerd voetverzorger ben ik me gaan verdiepen in de oncologische en diabetische voet en hand en voor deze mensen kan voeding nefaste gevolgen hebben.
Ik blijf er van overtuigd dat (gezonde) VOEDING de hoofdschakel is van ons lichaam!
Ik hoop u dan ook snel te mogen helpen streven naar een gezond, hormonaal gestabiliseerde levensvisie en dit door Lipoid-Qr®.

 

Lipoid-kliniek-lipoid-qr-glynnis-fransen-lipolip-diet-afvallen-gewichtverlies-hormonen-experten


Word jij onze nieuwe Lipoïd-QR expert?

Stuur een mailtje naar info@lipoid-qr.com en vertel ons jouw motivatie.
(Voedingsdeskundige, diëtiste, arts, therapeut, kpni, medische achtergrond vereist.)

START WITH LIPOïd-qr®
Let’s talk!