Is Lipoïd-Qr® voor jou?

Lipoïd-Qr® is een onderbouwd voedingsprogramma met gezonde voeding. Dit wil zeggen dat het volgen van de Lipoïd-Qr® je algemene gezondheid ten goede komt en deel uitmaakt van een totaalconcept dat je algemeen welzijn en je levenskwaliteit verbetert. Het vraagt in het begin heel wat doorzettingsvermogen om af te kicken van troostvoeding en terug te leren om je niet te vullen maar te voeden. Ben je gemotiveerd om je gewichtsprobleem aan te pakken of wens je een figuurcorrectie dan is de Lipoïd-Qr® iets voor jou!

Honderden mensen deden dit met veel succes al voor je. Dus het is geen kwestie van kunnen, het is een kwestie van willen.

Start Lipoïd-QR

Waarom lukt afvallen nooit eerder bij mij?

Heb je problemen met je gewicht? Heb je alles al geprobeerd? Wil je je levensstijl aanpassen met blijven resultaat?

Als mensen, zijn we het zo gewoon om op ieder moment van de dag te eten en ons te verzadigen met voeding die niet goed voor ons is. Door verschillende soorten disbalans kan het lichaam vastgeroest raken waardoor het afslankproces stagneert. Disbalans komt voor in verschillende vormen en kan gepaard gaan met aandoeningen en symptomen maar zijn stuk voor stuk een kreet om hulp van het lichaam om beter gevoed en verzorgt te worden.
Enkele voorbeelden:

 • Hormonaal onevenwicht
 • Diabetes type 2
 • Verstoorde darmflora
 • Overbelaste lever
 • Huid aandoeningen
 • Stress
 • Slecht werkende schildklier
 • Instabiele bloedsuiker
 • Stille, laaggradige ontstekingen
 • Overbelasting door xeno-oestrogenen
 • Pcos (polycystisch ovarium syndroom)
 • Menopauze (overgang & hormonale disbalans)
 • Angstgevoelens
 • Gewichtstoename
 • Concentratiestoornissen
 • Slaapproblemen
 • Stemmingswisselingen en prikkelbaarheid
 • Burn out

 

Lipoïd-Qr®

Lipoïd-Qr® doelgericht en verantwoord 3 periode plan. Het ontstaat uit een kuur waarmee je op een verantwoorde, gezonde manier in korte tijd voornamelijk VET verliest. Daarnaast wordt een gezond voedingspatroon aangeleerd, aangepast aan jouw behoeftes. Het programma is opgebouwd in 3 periodes: Strikte periode, Stabilisatie periode en Levensperiode.

Je krijgt een duidelijk en makkelijk voedingsprogramma. Dit wordt ondersteund door middel van Lipoïd-Qr® liquid shot ampullen, waarvan de samenstelling volledig natuurlijk is. Het bevat stoffen die de vetverbranding bevorderen, je honger stillen, je lichaam in balans brengen en je mentaal kracht geven. Het is een innovatief en revolutionair product met natuurlijke extracten die worden opgenomen via het mondslijmvlies.

Het resultaat: Lipoïd-Qr® helpt (alleen) de reserve-vetophopingen die overgewicht veroorzaken te elimineren. Daarbij gaat het vooral om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen en dijen. Het draagt op een veilige en harmonieuze manier bij tot het verliezen van enkel overtollig vet, zonder dat je hierbij beschermend vetweefsel of spiermassa verliest.

De combinatie van het voedingsplan en de liquid shots zijn essentieel om goed en blijvend resultaat te bekomen. Het afslankende voedingsprogramma is nauwkeurig op punt gesteld en maakt onlosmakelijk deel uit van het programma. De Lipoid-Qr® liquid shot ampullen en voedingsschema werken enkel in combinatie.

Tijdens de Lipoïd-Qr® kuur zal het lichaam overschakelen op een volledige vetverbrangding van het overtollig vet, op voorwaarde dat je je strikt aan de voorschriften houdt.

Cravings en trek in allerlei lekkers komen uiteraard nog voor, maar hiervoor kun je terecht bij je Lipoid-Qr® experte, zij begeleid en ondersteunt je. Zo sta je er nooit alleen voor.

Afbraak juiste vetten

Lipoïd-Qr® werkt op de afbraak van de ‘juiste’ vetten. Er zin namelijk 3 soorten vetten. De eerste soort is het structurele vet: dit biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. De tweede soort is een brandstofreserve: deze wordt door het lichaam gebruikt als het nodig is, bv. bij koude of grote inspanningen. De derde soort is het vet dat in de loop der jaren is opgeslagen rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit laatste is ongezond vet dat overgewicht veroorzaakt. De meeste diëten verminderen vooral de eerste twee soorten vet. Pas daarna wordt het derde type aangesproken. Tegen die tijd voel je je hongerig en moe en krijg je een ingevallen gezicht en slappe spieren. Dat willen we met de Lipoïd-Qr® absoluut tegen gaan.

Bij de Lipoïd-Qr® verdwijnt alleen het ‘overgewicht’-vet. Meting van het vetpercentage tonen dit aan. – > dit zorgt ervoor dat Lipoid-Qr® geen CRASH DIEET IS.

 

 

Tijdens de Lipoïd-Qr kuur zal het lichaam overschakelen op een
volledige vetverbrangding van het overtollig vet,
op voorwaarde dat je je strikt aan de voorschriften houdt.

 

Tijdens het volgen van de Lipoid-Qr®  haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollig vet. Het voordeel hiervan is dat je geen hongergevoel hebt. Een voedingssuplement met multivitaminen/ mineralen is wel aanbevolen. Daarom vind je in de Lipoïd-Qr® standaarddoos ook het supplement Lipid-vitamines (B-Complex), dat je tijdens de duur van het programma inneemt.

Ondersteuning door een deskundige therapeut/expert/arts/diëtiste/coach/voedingsconsulent

Het principe van Lipoïd-Qr® is dat je proactief wordt ondersteund, om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je moet doen om maximaal resultaat te behalen. De duur van het dieët variert van 24-38 dagen per kuur (plus 3 dagen afbouw) zonder de Liquid shot ampullen. Daarna voldoen 6 weken consolidatie.

Natuurlijke ingredienten

Product informatie:

Groene thee is een product dat het vetmetabolisme verbetert en ervoor zorgt dat een vermagerings kuur meer effect heeft. Dit komt doordat de antioxidanten in groene thee een enzym triggeren dat op zijn beurt een proces in gang zet waarbij cellen vet sneller afbreken. Bovendien vermindert groene thee de eetlust en zorgt het voor een betere stofwisseling. In dit opzicht zijn er ook kleine maar significante effecten gevonden op het behandelen van buikvet.

L-carnitine is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt in de vetverbranding en dus de energieproductie van het lichaam. Bovendien zou het ook een antioxidant zijn met een beschermende werking op o.m. hart en bloedvaten. Het transporteert namelijk giftige stoffen uit de cellen.

Collageenhydrolysaat: Collageen is een eiwit die de spieraanmaak stimuleert. Als je meer spieren hebt, zullen er meer calorieën verbrand worden en daarmee je vetmassa verlaagd worden. Hierdoor krijgt je lichaam weer mooie contouren en een slanke vorm. ook een belangrijke functie, collageen zorgt voor een verzadigend gevoel. Hierdoor heb je niet meer het knorrende lege maag gevoel, heb je ook niet meer de aandrang om naar eten te gaan zoeken en slecht voedsel naar binnen te schuiven.

Taurine is een aminozuur dat voorkomt in sommige dierlijke voedingsmiddelen, maar ook in sommige weefsels van ons lichaam. Taurine vormt een grote hoeveelheid van de “vrije” aminozuren die in het lichaam circuleren in plaats van dat ze eiwitten aan te maken. Het bevat zwavel, waardoor het van belang is in veel van de fysiologische functies van het lichaam. De rol die het aminozuur speelt voor onze energie. Taurine is betrokken bij de glucosehomeostase en speelt een rol bij de insuline-afgifte, heeft insuline-achtige effecten en bevordert de perifere insulinegevoeligheid. Taurine helpt de bloedglucose te stabiliseren bij zowel type I als type II diabetici. Taurine lijkt dit te bewerkstelligen door de activiteit van de insulinereceptor te stimuleren. Een dagelijkse dosis van 1, 5 gram houdt de glucosespiegels op de lange duur lager en vermindert een abnormale activiteit van bloedplaatjes. Bij patiënten met type 2 diabetes verbetert het de cellulaire gevoeligheid voor insuline.

Chroom, ook wel chromium genoemd, is een mineraal. Chroom is belangrijk voor het koolhydraat-, eiwit- en vetmetabolisme. Chroom maakt deel uit van de glucosetolerantiefactor (GTF) en verhoogt de glucosetolerantie door ondersteuning van de insulinewerking. Daarnaast verbetert chroom de ratio tussen LDL- en HDL-cholesterol in het bloed. Voldoende chroom kan van belang zijn om de vetopslag in het lichaam onder controle te houden. Voeding rijk aan enkelvoudige suikers verhoogt de uitscheiding van chroom. Chroom zal ook je zin in zoet verminderen.

TIMELINE

3 Periodes

Afhankelijk van het gewenste resultaat, duurt de Lipoid-Qr® minimaal 24 dagen (plus 3 afbouw dagen) tot maximaal 72 opeenvolgende dagen (plus 3 afbouw dagen).

De Lipoïd-Qr® bestaat uit een 3 periode plan met een duidelijke handleiding, informatie en lekkere recepten. De Lipoid-Qr® is op basis van gezonde voeding dus boodschappen doe je zoals steeds bij je eigen groentewinkel, slager, vismarkt, supermarkt of natuurwinkel.

Periode 1 – Strikte periode.

De strikte periode duurt (slechts!) 24 tot max 38 dagen (met telkens nog 3 stopdagen) en draait voornamelijk om het kwijtraken van je overtollige ongezonde vetten, vetkwabben over heel je lichaam en visceraal buikvet. Deze periode bestaat uit een vet – en koolhydraatarm voedingsprogramma met gezonde en lekkere recepten en eventueel 2 ondersteunende voedingssupplementen (Lipid vitamines, Lipoïd bodyslim fastburn) en professionele begeleiding -> Lipoid-Qr® Experten.

Periode 2 – Stabilisatie periode.

De Stabilisatie periode is een periode van 21 dagen waarin het voedingsschema langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je gerust langer in periode 2 blijven. Een voedingssupplement biedt – waar gewenst – nog ondersteuning.

Lipid- vitamin (B-Complex)

Lipoid bodyslim fastburn® (natuurlijke eetlustremmer & vetverbrander)

Periode 3 – Levens periode.

In de levens periode krijg je tools aangereikt die je kan gebruiken in je dagelijks gezond eetpatroon. In deze periode pas je bovendien toe wat je in periode 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Deze periode draait vooral om het vinden van een balans en levensstijl die bij jou past. Na het doorlopen van periode 1 en 2 is je visie op eten helemaal veranderd. Je bent het nu gewoon om gezond te eten. Uiteraard mag je nog eens zondigen. Ik stel steeds de 80/20 regel voor. Voor 80 procent probeer je een zo gezond mogelijk voedingsprogramma aan te houden. Kies voor minder koolhydraten uit brood, pasta en aardappelen en meer koolhydraten uit groenten die door hun rijk aanbod aan vezels minder invloed op je suikerspiegel hebben. Eet ook meer eiwitten en gezonde vetten in de plaats (vette vis, olijfolie (niet verhitten!) kokosvet, lijnzaad)

Verder: Geniet met maten en blijf in balans.

Voeding kan mensen bij elkaar brengen en geeft ontspanning. Probeer toch steeds op een relaxte manier na te gaan waarom je soms grijpt naar ongezonde voeding en tracht spanningen en stress niet te compenseren met voeding. De laatste periode draait om een juiste balans en die is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je gezond eet, je gewicht in de gaten houdt (stel een bovengrens in) en regelmatig beweegt (streef naar minstens 10 000 stappen per dag). Af en toe je boekje te buiten gaan kan je compenseren met een eventuele vasten- of soepdag in te lassen. Zo zal je langer een gezond en vitaal gewicht behouden.

Starten met Lipoid-Qr®?

Neem vandaag nog de beslissing om de beste versie van jezelf te worden. Stuur ons een mailtje dan maken we een afspraak om jouw kuur op te starten.

In het startpakket zit alles wat je voor een optimale kuur van 38 dagen nodig hebt. Het bevat:

 • 1 doosje met een verpakking van 38 Lipoïd-Qr® liquid shot ampullen
 • Een boekje met duidelijke achtergrondinformatie, uitleg over de kuur, en recepten.
 • Het supplement Lipid, dat de essentiële vitaminen en mineralen bevat die aanbevolen zijn bij een afslankprogramma.
 • Lipoïd thé deze drink je in de ochtend & avond
 • Een lintmeter, die tegelijk je BMI (Body Mass Index) weergeeft.
 • Balpen lipoïd-Qr®

Ben je na de eerste kuur nog niet helemaal tevreden met het resultaat, dan kan je zonder problemen verder met een opvolg doosje. Voel je je goed en ben je erg gemotiveerd om nog meer af te slanken, dan kan je een extra doosje met 14 of 24 of  verpakkingen aankopen (maximum 76 dagen). Daarna moet je enkele verplichte stopweken inlassen. Tijdens deze weken kan je lichaam gewoon worden aan het nieuwe gewicht en kan je gezondere voedingsgewoontes aan leren om een kans op een jojo effect uit te sluiten. Indien je dit wenst, kan je na die stopweken starten met een nieuwe kuur.

START!
lets talk