Veel gestelde vragen

Hier vindt je antwoord op vragen die vaak gesteld worden. Heb je toch nog een onbeantwoorde vraag en staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar info@lipoid-qr.com. Je vraag wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.

Contact
Wat mag ik eten tijdens Lipoïd-Qr®?

Bij het Lipoïd-Qr pakket krijgt u een uitgebreid boekje met daarin alles goed omschreven wat u wel en niet mag eten tijdens de dieetfase. Het unieke van de lipoïd liquid shots is dat het alleen de frequenties van HCG bevat maar niet het daadwerkelijke hormoon HCG. Lipoïd-Qr afslankkuur is dus volledig hormoonvrij. De gebruiker heeft wel de lusten, maar niet de lasten.

Ik moet elke week wel ergens gaan eten. Kan ik dit dieet volgen?

Het is van belang dat je een geschikte periode uitkiest om de Lipoïd-Qr® te volgen. In de eerste fase wordt elke afwijking van het dieet direct afgestraft door het organisme doordat je geen gewicht verliest of zelfs direct lichtjes bijkomt. Je zal er dus op moeten kunnen rekenen dat die etentjes min of meer aanpasbaar zijn aan jouw dieet (veel groenten, en mager vlees of vis) bereid zonder vetten of olie. Als dat niet het geval is zul je niet de kilo’s verliezen aan het tempo zoals wij hier voorspellen (6 tot zelfs 10 kg per maand). Daarvoor moet je jezelf strikt aan het schema houden.

Op restaurant gaan kan dit tijdens de Lipoïd-Qr®?

Het wordt steeds gemakkelijker om in een restaurant een lekker maaltijd te vinden dat past binnen het dieet. De meeste restaurants hebben alternatieven voor hun groenteschotels of andere vezelrijke voedingsmiddelen geïntroduceerd. Aarzel niet om een extra portie groenten te vragen in plaats van aardappelen, rijst of pasta. je moet proberen de juiste keuzes te maken: Gegrilde vis/vlees, mosselen natuur, steak tartaar zonder bereiding, salades zonder olie vraag ipv wijnazijn etc..

Vraag de ober om geen brood te brengen of de dessertkaart te laten zien. Stop met eten als u zich verzadigd voelt. Een glas wijn of champagne als aperitief is ook acceptabel. Geniet van het moment maar doe het intelligent.

Worden er hormonen toegevoegd aan de Lipoïd-Qr®?

Nee. De Lipoïd-Qr® is volledig natuurlijk en er worden geen hormonen of chemische eetlust-remmers toegevoegd.

Is Lipoïd-Qr® schadelijk als je probeert zwanger te worden?

Overgewicht kan de vruchtbaarheid verminderen. Ondergewicht ook, maar dat komt in de westerse wereld veel minder voor. Beide kunnen de menstruatiecyclus ontregelen. Maar ook als de cyclus normaal is, kunnen magerte en dikte de vruchtbaarheid aantasten. Zware vrouwen hebben bovendien een verhoogde kans op een miskraam. En ze brengen vaak zware baby’s voort, wat niet bevorderlijk is voor de gezondheid van het kind Wil je je vruchtbaarheid verhogen en een zwangerschap bespoedigen, dan kun je het beste je gewicht op peil brengen. Als je wilt afvallen om de kans op een vlotte, gezonde zwangerschap te verhogen, doe dat dan bij voorkeur voordat je probeert om zwanger te worden. De lipoïd -Qr brengt de hormonenhuishouding terug in balans. Vanaf je weet dat je zwanger bent, is het aangeraden de Lipoïd-Qr meteen te stoppen en verder te gaan naar de volgende fase (Stabilisatiefase)

De eerste week van de Lipoïd-Qr® verloor ik telkens 200 - 500g. Nu de derde dag maar 100g. Is dat normaal?

Je zou één regel moeten onthouden: De weegschaal is niet belangrijk tijdens deze kuur! Jezelf meten wel!

Toch moet je jezelf elke dag wegen & meten om de 5dagen.

Het is normaal dat je gewicht tijdens de cuur wat kan fluctueren, dit is geen reden tot paniek, noch opgeven.

Je waterbalans kan namelijk variëren van dag tot dag. Bovendien is 1 kg vet gelijk aan 9.000 kcal. Om 100 g vet te verliezen moet je dus 900 kcal te weinig binnen hebben. Voor jou lijkt 100 g vet niet veel, maar als je weet dat een mens 2000 kcal per dag nodig heeft (vrouwen soms wat minder en afhankelijk van de dagelijkse bezigheid) en in fase 1 je rond de 500 à 700 kcal inneemt. Dan is 100 g vet verliezen op een dag eigenlijk perfect normaal. (VET IS GROOT QUA MASSA, MAAR WEEGT NIET VEEL) Meestal zal het meer zijn, maar om je kuur sneller te laten verlopen raden we dus wat extra beweging aan (fietsen of wandelen), zonder daarbij intensief te gaan sporten! Vrouwen moeten bovendien ook weten dat zij rond de menstruatieperiode tot 2 liter vocht meer opnemen. Dus: niet schrikken als je die week nog niet zou vermageren. Je bent dus wel vermagerd: er is enkel meer water in je lichaam, en dat zal weer verdwijnen. En bovendien beïnvloedt het water je taille of je figuur niet. Lees zeker ook dit artikel van Lipoïd-Qr -> WEEGSCHAAL vs METEN
Sinds ik het dieet volg menstrueer ik vroeger (of later). Is dat normaal?

Dat komt doordat voornamelijk de oestrogeenwerking nauw ‘samenhangt’ met het vetmetabolisme. De Lipoïd-Qr heeft een effect op de hormonenhuishouding, het brengt je hormonen terug mooi in balans maar dat heeft geen negatieve invloed op je gezondheid.

Hoe zit het met zero frisdranken?

De meeste zero dranken zijn oké. Maar beperk ze toch tot twee blikjes per dag, omdat zero dranken de zin naar suiker aanwakkeren. Sprite Zero en Coca-Cola, Zero Fanta, Zero Ice, Tea Zero MAX. 2 per dag

Mogen koolhydraten in fase 1?

Koolhydraten, vetten & suikers zijn verboden tijdens fase 1 vanaf fase 2 leer je deze terug op een gezonde manier te gebruiken in je recepten

Ben ik maar 500-800 kcal per dag aan het eten?

Effectief ben je maar 500-800 kcal per dag aan het eten MAAR, omdat je de ondersteuning hebt van de Liquid shots zal dit niet het geval zijn. Je verbruikt je eigen slechte lichaamsvetten: De liquid shots spreken onze eigen voorraad vetcellen aan, dit is een veel gezondere vorm van brandstof en geeft bovendien meer energie. Als je je lichaam laat overschakelen van glucoseverbranding naar vetverbranding zal je niet alleen veel meer energie ervaren maar wordt het ook een stuk makkelijker om af te vallen op de plaatsen waar dat nodig is. Sleep je vet niet mee, maar gebruik het als brandstof!

Als ik op dieet sta, mag ik niets lekker meer eten en moet ik erg op mijn hoeveelheden letten. Is dat zo?

In eerste instantie is het belangrijk te weten dat kwantiteit steeds een rol zal spelen binnen een de lipoïd-Qr. Maar kwaliteit primeert echter altijd op kwantiteit. Het mag nooit het geval zijn dat een patiënt honger moet lijden om af te vallen. Als je dit ervaart tijdens de kuur zijn je porties waarschijnlijk niet groot genoeg.

Honger en zin is ook een groot verschil! Door een verbetering van de kwaliteit van de ingenomen voeding en de Liquid shots ter ondersteuning, zal het zo zijn dat je nog voldoende kan eten. Je eet andere zaken, die daarom niet minder lekker moeten zijn, maar wel gezond. In sommige gevallen zal je zelfs meer mogen eten dan voorheen. Naast kwaliteit en kwantiteit is ook de maaltijdfrequentie van immens belang. Te vaak eten op een dag is zeker niet het beste idee voor je gezondheid, je lichaam heeft rust nodig.

Tijdens fase 1 & 2 van de kuur gaan we niet ontbijten. We merken dat veel in het begin wat bang zijn, maar iedereen kan dit zeer goed volhouden. En de meeste houden dit ook als levensfase vol. ‘je lichaam gaat dit heel erg snel gewoon worden & aanvaarden”.

Ik wil afvallen. Steeds ik erin geslaagd ben enkele kilo's kwijt te spelen, komen ze er snel weer bij wanneer ik stop met mijn dieet. Kan een diëtist mij hierbij helpen?

Over het algemeen slagen mensen er wel in hun kilo’s, of tenminste enkele kilo’s kwijt te spelen. Daarna hebben ze echter moeite hun gewicht te behouden. Dit komt door een verkeerde aanpak. Een diëtist kan je erbij helpen je gewicht onder controle te houden door de juiste voedingsaanpassingen door te voeren waar en wanneer nodig.

Is de Lipoïd-Qr® een crashdieet?

Neen, dit zou wel het geval zijn als je enkel het voedingsprogramma & recepten gaat volgen zonder de Liquid shots en Lipid-vitaminen.

Mijn man wil mij graag ondersteunen tijdens de kuur maar zonder Liquid shots?

STOP! Dit is ten strengste afgeraden! Als je de kuur volgt zonder de Liquid shots & Lipid-vitaminen ben je aan het CRASH diëten, je zal afslanken (omdat je maar 500-700kcal) eet zonder ondersteuning, maar je gaat afslanken aan je spiermassa en aan je goede vetten, dit wil je absoluut niet !!!

Zijn eieren slecht voor het cholesterolgehalte in het bloed?

De Actieve Voedingsdriehoek raadt ons aan de inname van eieren te beperken tot maximaal 2-3 per week omwille van de aanwezigheid van verzadigde vetzuren en cholesterol in de dooier. De Actieve Voedingsdriehoek dateert van 1997 en werd tot nog niet zolang geleden nooit bijgewerkt. Recenter onderzoek toont aan dat niet alle verzadigde vetzuren schadelijk zijn voor het lichaam, en analoog voor cholesterol.

Van veel groter belang is de vorm waaronder u cholesterol opneemt. Dat terzijde is cholesterol uit de voeding zelden de oorzaak bij een cholesterolproblematiek. Daarnaast zijn in eieren de stoffen choline en betaïne aanwezig, die het risico op hart- en vaatlijden kunnen vertragen. De omgekeerde wereld dus: eieren zijn aan te raden.

Mag ik onbeperkt fruit eten tijdens de Lipoïd-Qr® ?

2 x per dag fruit tijdens de Lipoïd-Qr® Fruit bevat relatief veel suiker, gelukkig met voldoende voedingsvezels die de opname in het bloed hiervan vertragen. Best houden we daarbij ook in gedachte dat fruit vooral fructose bevat, wat tal van schadelijke effecten heeft op het lichaam: vetsynthese, leververvetting, verslechtering van cholesterolwaarden, hoge bloeddruk, etc. Overdaad schaadt. Hoewel het niet raadzaam is ongelimiteerd fruit te eten

Mag ik onbeperkt groenten eten tijdens de Lipoïd-Qr®?

Je mag tijdens de lipoïd-Qr van de toegestane groenten die je kan terug vinden in je boekje onbeperkt eten. ( tijdens de 2 eetmomenten per dag) Probeer niet heel de dag te eten en gun je lichaam ook rust! -Als je tussendoor echt een hongergevoel doorkrijgt : neem dan verse soep (ongelimiteerd) Probeer echt een onderscheid te maken tussen honger & ‘zin / verveling’ !

Plots veranderd er al 7 dagen niets meer op mijn weegschaal? Is dit een PLATEAU?

Klopt dit is een plateau, een plateau kan 2 tot 12 dagen duren! Je vraagt je vast af waarom, zelfs als je op dieet gaat, je gewicht maar niet wil dalen?

Het simpele antwoord is: waterretentie.

Wanneer je begint te eten met een vetarm/suikervrij/koolhydraatarm dieet betekent dat je nu minder voedingsstoffen aan je lichaam toevoegt, zodat het zijn interne energiereserves kan gebruiken, je vetcellen beginnen vet vrij te maken voor de ‘ontbrekende’ energie die niet uit je dieet komt. Maar omdat deze cellen erg eigenwijs zijn, worden ze eerst met water bijgevuld, voordat ze definitief afscheid nemen.

Het is als een dubbele controle van je lichaam die je vertelt: “wil je echt dat ik deze kostbare opgeslagen energie vrijgeef?” Ja .. dit betekent dat je gewicht veel kan schommelen en zelfs HOGER kan worden, dit je meer bang maakt en je doet stoppen, maar dat mag niet. Ik weet hoe frustrerend het is om te zien dat je gewicht vastloopt of hoger wordt als je alles toch goed doet tijdens de kuur, maar dit kan nu eenmaal bij sommige mensen voorkomen. MAAR, weet dat je wél verder staat naar eindelijk het gewicht van het water te verliezen, wat letterlijk je voortgang MASKERT en eindelijk je harde werk van de afgelopen zal onthullen. DUS ZET DOOR, niet opgeven het gewicht gaat zichzelf corrigeren.

Bij alles staat altijd consistentie centraal.

Dus wees niet gestrest tijdens de Lipoïd-Qr® & zet door, je kan het!

Wat is BMI?

De Body Mass Index (BMI), is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. De waarde geeft aan of het gewicht al dan niet gezond is. Voor volwassenen geldt dat het beneden een BMI van 18,5 verstandig is te proberen wat aan te komen. Voor mensen met een BMI tussen 18,5 en 25 geldt: probeer dit gewicht te handhaven. Mensen met een BMI tussen 25 en 30 zonder bijkomende gezondheidsrisico’s moeten voorkomen dat ze dikker worden.
Medisch gezien is het noodzakelijk af te vallen bij een Body Mass Index (BMI) boven de 30. Zijn er bijkomende gezondheidsrisico’s, zoals een hoog cholesterolgehalte en hart- en vaatziekten in de familie, dan is afvallen verstandig bij een BMI tussen 25 en 30. Ben je van Aziatische of Hindoestaanse afkomst, dan kan al bij een lagere BMI sprake zijn van een verhoogd risico.

Hoe bereken ik mijn BMI?

BMI uitrekenen doet u door het gewicht in kilogram te delen door het kwadraat van de lengte in meter. Bijvoorbeeld: U bent 1.76 m en weegt 84 kilo. Het kwadraat van 1.76 is 3.0976. 84 gedeeld door 3.0976 = 27,12. Uw BMI is dan 27. Je kan dit online ook steeds berekenen. (google: BMI berekenen)

Liquid shot vergeten innemen, is mijn kuur nu onderbroken?

Geen zorgen, Als je een keertje je Liquid shot vergeet is dit geen ramp, de werking van de liquide shot blijft 3 dagen actief in ons lichaam. Je neemt de ochtend nadien 1 liquid shot in, en neemt de draad weer op.

Mag ik rode wijn drinken in fase 1?

Tijdens fase 1 ENKEL CAVA, CHAMPAGNE OF WODKA. Matig je alcoholgebruik, dat wil zeggen maximaal 1 glas per week voor vrouwen en twee voor mannen, Gezond eten is een betere manier om het hart gezond te houden dan dagelijks een glaasje rode wijn.
(vanaf de stabilisatie fase kunnen wijnen met mate terug gebruikt worden)

Zijn groenten uit blik of pot net zo gezond als verse groenten?

In diepvriesgroenten zitten evenveel vitamines als in verse groenten. In pot- en blikgroenten is zout toegevoegd en er zitten iets minder vitamines in dan in verse groenten, maar pot- en blikgroenten zijn nog steeds een prima vervanging. Dat in diepvriesgroenten evenveel vitamines zitten als in verse groenten komt door de manier van verwerken. Groenten die worden ingevroren, gaan meteen van het veld naar de fabriek. Daar worden de groenten dan meteen verwerkt en diepgevroren. Het gebruik van verwerkte groenten heeft naast dat het bijna net zoveel vitamines bevat ook nog andere voordelen. Zo zijn ze vaak goedkoper dan verse groenten, zijn ze langer houdbaar, meteen gebruiksklaar en (meestal) het hele jaar door verkrijgbaar.

Wat als ik op reis ga?

Reizen terwijl u een dieet wilt volhouden, is een hele uitdaging. U weet inmiddels wat u wel en niet kunt eten en u kunt voor uzelf de beste keuzes maken die uw nieuwe manier van eten ondersteunen. Het is typisch en onvermijdelijk dat we meer koolhydraten onderweg eten, dus niet panikeren daarover.(stopt dan liever even met de liquid shots en fase 1 en stap over naar fase 2) Wanneer u terug thuis bent en in uw dagelijkse routine, kunt u snel terug purist worden en u strikt aan het dieet houden. Zorg er alvast voor dat u op reis altijd een fles water bij u heeft. Water drinken geeft u een voller gevoel in de maag en houdt u voldaan als er teveel uren tussen de maaltijden verstrijken.

Ik heb een allergie, mag ik de Lipoid-Qr® volgen?

Als u niet allergisch bent voor één van de ingrediënten van de BioHCG+ ampullen, dan kan u ze gewoon gebruiken. Let er bij uw voeding op dat u niet per ongeluk een product gebruikt waar u allergisch voor bent. Controleer daarom goed de recepten voordat u ze maakt.

Mag ik de Lipoïd- Qr® starten tijdens borstvoeding?

Nee, dit wordt afgeraden. Uw lichaam heeft meer energie nodig dan gebruikelijk om de borstvoeding aan te maken.

Mag ik de Lipoïd- Qr® cuur volgen tijdens mijn zwangerschap?

Nee. De Lipoïd-Qr is een afslankmethode. Afslanken en diëten tijdens de zwangerschap wordt afgeraden, omdat uw baby erg veel voedingsstoffen nodig heeft. Daarnaast bouwt uw lichaam tijdens een zwangerschap extra reserves op. Deze heeft u voor, tijdens en na de bevalling hard nodig. Alle afslankmethodes worden afgeraden tijdens zwangerschap. Gezonde voeding is wel aanbevolen.

Beïnvloedt de Lipoïd- Qr® afslankkuur mijn anticonceptie middel?

Nee. De Lipoïd- Qr® bevat geen ingrediënten die van invloed zijn op de werking van bekende anticonceptie middelen.

Wat zijn deze frequenties?

Onze cellen communiceren met elkaar door uiterst kleine elektro-magnetische pulsen. Door middel van Hitech frequentie techniek zet de Lipoïd-Qr+ de frequenties van onder meer HCG en leptine over op de vloeistof in de ampul. Dit is essentieel voor het afvallen en is hetgeen wat de Lipoïd-Qr+ zo uniek maakt. Dit is mogelijk doordat de frequenties van HCG door geavanceerde apparatuur (resonantie) wordt omgezet in een bio-energetische vorm. De + staat voor de extra toegevoegde orthomoleculaire frequenties en neurotransmitters die het afvallen positief beïnvloeden.

Ik heb een vraag, hoe kan ik het beste contact opnemen?

Je zal het snelste antwoord krijgen via: WhatsApp contacteer ons op +3289/56.19.27,
stel uw vraag via ons contactformulier
of mail ons op info@lipoid-qr.com

Let’s talk!